Uusi

Apobase Hand Cream 75 ml

Apobase Hand Cream on nopeasti imeytyvä ja kostetuttava käsivoide, joka vahvistaa ihon suojakerrosta. Kevyt voide imeytyy välittömästi, eikä jätä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi. Se sisältää ihoa suojaavia ja pehmentäviä öljyjä, jotka ehkäisevät ihon kuivumista. Voide ylläpitää ihon kosteutta sekä parantaa ihon luonnollisen suojakerroksen kosteustasapainoa. Sopii kuivalle, erittäin kuivalle ja herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Hajusteeton ja vegaaninen. Dermatologisesti testattu.
Glyseriini parantaa tehokkaasti ihon kosteustasapainoa ja säilyttää ihon kosteuden. Se parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ihoärsytystä. Skvalaani on talin luonnollinen komponentti, joka vahvistaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Se auttaa ihoa pysymään puhtaana epäpuhtauksista ja ilmansaasteista ja jättää iholle kevyen silkkisen tunteen.
Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta varastossa
6,91 €
92,13 € / 0.0750
Levitä käsien iholle tarpeen mukaan.

null

Aqua, Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C15-19 Alkane, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Squalane, Phenoxyethanol, Exhylhexylglycerin, Citric Acid.
Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä. Ei avonaisille haavoille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

75 ml