Apteekki auttaa lähelläsi - myös verkossa

Tätä sivupohjaa voi käyttää apuna, mikäli haluaa nostaa apteekin henkilökuntaa, historiaa tai muita tietoja paremmin asiakkaalle esiin.

Tämän sivun voi myöhemmin halutessaan linkata myös headeriin Tuotteet, Reseptilääkkeet ja Palvelut -otsikoiden viereen esimerkiksi otsikolla Apteekki. Katso tästä erillinen ohje.

Tähän tulee otsikko

Tähän voi kirjoittaa otsikon ja tekstiä. Tässä voidaan esitellä tarkemmin apteekin henkilökuntaa, apteekin historiaa tai muuta apteekkiin liittyvää tietoa.

Pielis-apteekki on Avainapteekkisi Lieksan keskustassa. Ystävällisen ja asiantuntevan palvelun ja reseptilääkkeiden lisäksi meillä on laaja valikoima itsehoitotuotteita ja laadukasta kosmetiikkaa. Liittymällä Avainasiakkaaksi hyödyt myös erinomaisista tarjouksista ja saat ostohyvitysalennusta.
Keskittämällä ostoksesi meille saat tuntuvia etuja avainasiakastarjousten, alennusten ja ostohyvityksen muodossa. Lisäksi turvaat lääkityksesi onnistumisen ja minimoit mahdolliset riskit.

Tervetuloa hyvän palvelun apteekkiin!

Yleisesittelyteksti: Tervetuloa palveltavaksi apteekkiin

Tässä voidaan esitellä apteekkia, kertoa palveluista tai verkkoapteekin toiminnasta. Esittelytekstin on syytä olla riittävän lyhyt ja napakka, jotta se istuu tähän kohtaan apteekin käyntikorttia. Pidempi esittelyteksti mahtuu Apteekin esittely -nimiseen widgettiin (widgetin nimi: Solteq Personal Presentation, käytettävän blokin nimi Apteekin esittely - Erillisellä esittelysivulla käytettävä teksti)

Lieksan Pielisapteekin apteekkarina toimii Tiina Koskinen.

Henkilöesittely 2

Tässä voidaan esitellä esimerkiksi apteekin verkkokauppavastaava.

Henkilöesittely 3

Apteekkarin lisäksi toiminnassa mukana on kaksi proviisoria, farmaseutti, kaksi teknistä työntekijää sekä sairaanhoitaja.

Käyntiosoite:
Pielisentie 29
81700 Lieksa

Katso sijainti kartalta
Avoinna:
ma-pe: 09-18
la: 09-14
su: suljettu
Soita 0505977714
Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi