MINISUN KALSIUM+D 25 MIKROG+K2 45 MIKROG (KALSIUM 500 MG) 80 TABL

Minisun Luusto Kalsium +D3 + K2 sisältää kalsiumia sekä D3- ja K2-vitamiinia. Minisun Luusto +D3 + K2-vitamiini on enemmän kuin kalsium: se sisältää luuston hyvinvoinnin kannalta kaksi elintärkeää vitamiinia sekä kivennäisaineen yhdessä tabletissa. Jokaisella ainesosalla on oma roolinsa luuston terveyden ylläpidossa. D-vitamiini, kalsium ja K2-vitamiini varmistavat yhdessä luuston hyvinvoinnin. K2-vitamiini sitoo kalsiumin elimistössä oikeaan paikkaan eli luustoon. Lisäksi D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä ja on tärkeä vitamiini lihasten ja hampaiden hyvinvointiin. Yksi nieltävä tabletti päivässä riittää! Valmiste ei sisällä ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia, ja on lisäksi laktoositon, maidoton, liivatteeton, soijaton sekä hiivaton. 

 

Pakkauskoko:
80 TABL
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
20,79 €
162,42 € / kg

Kalsium-D3-K2-vitamiinivalmiste luuston hyvinvointiin.
 

1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena veden kera.

Kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), kiillotusaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, talkki), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, kasvirasvahapot, piidioksidi), K2-vitamiini (menakinoni-7), D3-vitamiinivalmiste. 

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, liivatteeton ja soijaton.

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella verenohennuslääkettä käyttäville.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MINISUN KALSIUM+D 25 MIKROG+K2 45 MIKROG (KALSIUM 500 MG) 80 TABL
Arvostelusi