Sensodyne Repair & Protect hammastahna 75 ml

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair -hammastahna korjaa ja suojaa hampaiden vihlovia alueita kahdesti päivässä käytettynä. Ainutlaatuinen NovaMin-aineosa lievittää kliinisesti osoitetusti vihlontaa, sillä se muodostaa hampaiden vihlovien alueiden päälle suojaavan kerroksen. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Sensodyne Repair & Protect Deep Repair -hammastahna sisältää hampaita vahvistavaa fluoria.
Käytä Sensodyne Repair & Protect Deep Repair hammastahnaa kahdesti päivässä, sillä se:
Sisältää NovaMin-aineosaa, joka muodostaa hampaiden vihlovien alueiden päälle suojaavan kerroksen
Poistaa plakkia ja sisältää hampaiden reikiintymistä ehkäisevää fluoria
Antaa pitkäkestoisen suojan vihlontaa vastaan.

CE1639 -merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.
Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Haleon Finland Oy
Tuotetta varastossa
7,11 €
94,80 € / 0.0750

null

Glyseriini, PEG-8, hydratoitu piidioksidi, kalsiumnatriumfosfosilikaatti (NOVAMIN), kokamidopropyylibetaiini, natriumkokoyylimetyylitauraatti, aromi, titaanidioksidi, karbomeeri, piidioksidi, sakkariininatrium, natriumfluoridi, limoneeni. Sisältää natriumfluoridia (1 450 ppm F¯).
Hampaiden vihlonta voi viitata välitöntä hoitoa vaativaan vaivaan. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, ota yhteyttä hammaslääkäriin. Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman hammaslääkärin tai lääkärin suositusta. Jos ärsytystä esiintyy, lopeta tuotteen käyttö. Jos havaitset suun tai kasvojen turvotusta, ota mahdollisimman pian yhteyttä hammaslääkäriin tai lääkäriin. Ei lasten ulottuville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)