Pielis-apteekin kanta-asiakas on Avainasiakas

Keskittämällä ostoksesi meille saat tuntuvia etuja avainasiakastarjousten, alennusten ja ostohyvityksen muodossa. Lisäksi turvaat lääkityksesi onnistumisen ja minimoit mahdolliset riskit.

Ostohyvitys

Avainasiakkaana kaikki reseptivapaat ostoksesi kerryttävät ostohyvitysalennusta alla olevan taulukon mukaisesti. Saat kertymäsi mukaisen alennuksen suoraan kassalla esittämällä Avainasiakas- tai Kela-kortin.                                 

Ostot kalenterivuodessa alennus‐%

50 ‐100 € 1 %
101‐200 € 2 %
201‐300 € 3 %
301‐500 € 4 %
500€> 5 %

 

Apoteekki-lehti

Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat sinua monissa terveyteen liittyvissä asioissa. Lehdestä löydät myös kuukausittain vaihtuvat avainasiakastarjoukset.

Lisäpalvelut

Avainasiakkaana voit helposti seurata reseptilääkkeittesi vuosittaista omavastuukertymää. Saat myös apteekin tarjoamat maksulliset lisäpalvelut aina edullisempaan hintaan. Pielis-apteekin Avainasiakkaille sähköisten reseptien uusintapyyntö on ilmainen.

Lääketurvallisuuden parantuminen

Tarkistamme käyttämiesi lääkkeiden yhteensopivuuden jokaisen toimituskerran yhteydessä, mikä parantaa merkittävästi lääkehoitosi turvallisuutta. Henkilökuntamme huomioi myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Sinustako avainasiakas?

Liittymiskaavakkeen voit täyttää asioidessasi apteekissa. Täyttäminen vie vain hetken ja saat edut heti käyttöösi. Kaavakkeen voi täyttää myös osoitteessa avainapteekit.fi

Avainasiakkuuden tietosuojalauseke

pielisapteekkin asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Lääkehoito onnistuu